contact

Even in het kort:
Als je idee├źn, op- of aanmerkingen, suggesties hebt of op de hoogte wil worden gehouden van nieuwe modellen, acties, ontwikkelingen of ander leuk nieuws, stuur mij dan een mailtje. info@bettyvisser.nl Mocht je andere vragen omtrent de collectie hebben kun je mij ook telefonisch bereiken, van maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 17.00.

Registratie:
Als je een bestelling hebt geplaatst, dan hebben wij je naam, e-mail, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en jou op de hoogte te houden van het verloop ervan. Dit wordt duidelijk wanneer er een bestelling geplaatst wordt in de boetiek. Meer over de privacy policy in de algemene voorwaarden in de link hieronder.

Bestellen:
Je kan op 3 verschillende manieren je bestelling thuisbezorgt krijgen: of je betaald vooruit, maakt het geld over op rekeningnummer 143.596.187 en geeft aan in een mailtje info@bettyvisser.nl hoe je bestelling eruit ziet, of je betaald veilig en vertouwt met iDeal (bij deze bestelling krijgen jij en ik automatisch een berichtje van hoe je bestelling eruit ziet) of onder rembours. Al deze manieren van afrekenen en bezorgen in heel Nederland zijn gratis. De bestelde artikelen zullen na ontvangst van een betaling binnen 1 werkdag verzonden worden per TNT post.

Retourneren:
Als de producten niet aan je verwachtingen voldoen neem dan eerst via de mail contact met ons op. Dit kan binnen 7 dagen. Daarna mag je ze, mits ongedragen en in orginele verpakking, retourneren. De verzendkosten zijn voor kosten van de koper. Na ontvangst van de retour gezonden bestelling storten we per direct het aankoopbedrag op jouw rekening.


adresgegevens

Betty Visser
Leeuwerik 8
8532 AW Lemmer
contact

tel. 0622 21 67 25
info@bettyvisser.nl
overige

btw. NL109372852.b02
kvk. 01084283
rekening nr. 143 596 187


Bekijk hier onze voorwaarden.